Бізнес

Бізнес-імміграція

Компанія Sterling & Law Associates спеціалізується на питаннях, пов’язаних з бізнес-імміграцією, зокрема, на всьому, що пов’язано з заявками на отримання британської візи Tier 1. Існує два основних типи візи, доступних для тих, хто хоче іммігрувати з причин, пов’язаних з бізнесом: віза інвестора Tier 1 і віза підприємця Tier 1. Наша імміграційна юридична компанія була заснована в Лондоні в 2009 році, з тих пір ми набули великого досвіду надання допомоги нашим клієнтам в імміграційних і візових питаннях. Ми пропонуємо всім нашим клієнтам високий рівень підтримки, а також вирішення будь-яких потенційних проблем, які можуть виникнути на цьому шляху.

У нашої компанії зареєстрована акредитація 3-го рівня в OISC (Office of the Immigration Services Commissioner). Наш високий рівень акредитації дозволяє нам брати до роботи і доводити до кінця навіть найскладніші імміграційні справи. Ми надаємо консультації клієнтам, а також представляємо їхні інтереси в процесі розгляду апеляцій, на слуханнях про звільнення під заставу, взяття під варту, а також депортацію. По всіх справах, з якими ми працюємо, ми повністю гарантуємо ваш спокій.

Бізнес-імміграція до Великої Британії

Важливо переконатися, що у вас є правильний дозвіл на в’їзд і перебування в Сполученому Королівстві. Ми допомагаємо великому числу заможних людей в отриманні відповідних дозволів на в’їзд і перебування у Великій Британії для вирішення питань бізнесу та інвестицій.

Ми представляємо інтереси корпоративних і приватних клієнтів, налагоджуючи їх бізнес-присутність на території Великої Британії. Не має значення наймаєте ви нас через компанію, в якій працюєте, або звертаєтеся до нас в приватному порядку, ми можемо допомогти вам. Наші клієнти працюють в таких галузях, як банківська справа, приватне підприємництво, енергопостачання, юриспруденція і виробництво.

Візи Tier 1 (підприємець) і Tier 1 (молодий підприємець)

Загальні вимоги:

  • Необхідно інвестувати £200.000

  • Інвестиції повинні бути в нову або існуючу компанію в Великій Британії

  • Інвестиції повинні привести до створення двох робочих місць з повною зайнятістю

  • Крім інвестицій ви повинні мати достатньо коштів, щоб утримувати себе і утриманців у Великій Британії

Якщо ви не є громадянином ЄС, то одним із способів отримання візи для проживання і роботи в Великій Британії є підприємництво. Ви повинні бути в змозі довести, що у вас є мінімум £200.000 для інвестиції в новий або вже існуючий бізнес; ці інвестиції повинні привести до створення мінімум двох робочих місць з повною зайнятістю для існуючих жителів Великої Британії.

Якщо у вас особисто немає такої суми, в заявці можуть бути розглянуті фінанси ваших друзів, родичів або третіх осіб. Якщо вам необхідно приїхати до Великої Британії, щоб організувати фінансування, ви можете подати заяву на отримання візи перспективного підприємця, що надасть вам час в Великій Британії для залагодження всіх ваших справ.

Більшість заявок на отримання бізнес-візи підприємця (з деякими винятками) подаються з країни походження заявника (тобто, не в самій Великої Британії). Поряд з наявністю коштів, доступних для інвестування в новий або вже існуючий бізнес, ви повинні також бути в змозі продемонструвати свою здатність утримувати фінансово себе і свою сім’ю, коли ви переїдете до Великої Британії. Ви також повинні бути в змозі продемонструвати рівень розуміння англійської мови, перш ніж ваша заявка буде прийнята.

Крім віз підприємця Tier 1 ми можемо також надати послуги із супроводу заявки на отримання візи молодого підприємця Tier 1. Ця віза доступна для 2.000 чоловік щорічно; вона призначена для осіб, які хочуть відкрити одну або кілька справ у Великій Британії.

Варто зазначити, що процес подачі заявки на отримання візи підприємця непростий, тому якщо вам необхідна консультація експерта та допомога на протязі процесу, ми можемо допомогти вам.

Віза Tier 1 (інвестор)

Огляд вимог:

  • Повинно бути доступно мінімум £1.000.000 для інвестиції

  • Мінімум £750.000 з них повинні бути вкладені в зазначені схеми та інвестиції

  • Вам надається прискорене отримання дозволу на постійне проживання, ви повинні підтримувати інвестиції в розмірі £10.000.000 або більше протягом двох років або £5.000.000 або більше протягом трьох років

  • Якщо ви підтримуєте інвестиції в розмірі £1.000.000 або більше, ви повинні прожити в Великій Британії протягом п’яти років або більше, перш ніж ваша заявка на отримання дозволу на постійне проживання буде схвалена

Якщо ви хочете отримати дозвіл на постійне проживання у Великій Британії, ви можете подати заяву на візу інвестора. З такою візою у вас повинна бути в наявності одразу велика сума готівки для інвестицій в затверджені державні облігації або акціонерні товариства. Ці інвестиції повинні бути проведені протягом певного періоду часу, перш ніж буде видана ваша віза постійного резидента.

Прискорені візи доступні для фізичних осіб, які інвестують суми £5.000.000 або більше і £10.000.000 або більше. Незважаючи на те, що вам потрібно провести в Великій Британії до п’яти років для того, щоб претендувати на бізнес-візу інвестора, ви можете проводити до шести місяців на рік за межами Великої Британії (180 днів в цілому.)

Складнощі, пов’язані з процесом отримання візи інвестора, можуть вас заплутати. Якщо вам необхідна консультація досвідчених юристів, які є експертами в даній галузі, ми можемо допомогти вам.

Навіщо нас наймати?

Крім консультацій щодо отримання візи, які ми можемо вам надати, ми також пропонуємо комплексні послуги в сфері бізнесу та інвестицій, що дозволяє прискорити розгляд вашої заявки, інвестуючи в деякі із затверджених схем, які є у нас в наявності.

Для отримання додаткової інформації про візу підприємця Tier 1 і візу інвестора Tier 1, будь ласка, зв’яжіться з нами за тел. 020 8544 8005 або email enquiries@sterling-law.co.uk зараз, щоб ми могли допомогти вам у подальшому.