Політика конфіденційності

Вступ

Ласкаво просимо до повідомлення про конфіденційність компанії Sterling & Law Associates LLP та Sterling Lawyers Ltd. (Sterling Law Group).

Sterling Law Group поважає вашу конфіденційність та прагне захистити ваші персональні дані. У цьому повідомленні про конфіденційність буде повідомлено про те, як ми доглядаємо за вашими особистими даними під час відвідування нашого веб-сайту (незалежно від того, звідки ви його відвідуєте), а також про ваші права на конфіденційність та те, як закон захищає вас.

Це повідомлення про конфіденційність надається у багатошаровому форматі, щоб ви могли перейти до певних областей, викладених нижче. Будь ласка, також використовуйте глосарій, щоб зрозуміти значення деяких термінів, використаних у цьому повідомленні про конфіденційність.

1.Важлива інформація та хто ми

Мета цього повідомлення про конфіденційність

Це повідомлення про конфіденційність має на меті надати вам інформацію про те, як Sterling Law Group збирає та обробляє ваші персональні дані під час використання вами цього веб-сайту, включаючи будь-які дані, які ви можете надати на цьому веб-сайті під час реєстрації в нашому бюлетені.

Важливо, щоб ви прочитали це повідомлення про конфіденційність разом з будь-яким іншим повідомленням про конфіденційність або повідомленням про чесну обробку, яке ми можемо надати у конкретних випадках, коли ми збираємо або обробляємо про вас персональні дані, щоб ви були в повній мірі в курсі того, як і чому ми використовуємо ваші дані . Це повідомлення про конфіденційність доповнює інші сповіщення і не має на меті їх замінити.

Контролер

Sterling Law Group є контролером та відповідальним за Ваші персональні дані (в даному повідомленні про конфіденційність разом називаються “Sterling & amp; Law Associates LLP”, “Sterling Lawyers Ltd”, “ми”, “ми” або “наші”).

Контактні дані

  1. Повна назва юридичних осіб: Sterling & amp; Law Associates LLP та Sterling Lawy
  2. Назва менеджера конфіденційності даних: Navdeep Kaur Gill
  3. Адреса електронної пошти: navdeep@sterlingyers.co.uk
  4. Поштова адреса: Fleet House, 8-12 New Bridge Street, Лондон, EC4V 6AL
  5. Номер телефону: +44 (0) 207 822 8535

Ви маєте право подати скаргу в будь-який час до Офісу уповноваженого з питань інформації (ICO), наглядового органу Великобританії з питань захисту даних (www.ico.org.uk). Однак ми були б вдячні за можливість вирішити ваші проблеми до того, як ви звернетесь до ICO, тому, будь ласка, спочатку зв’яжіться з нами.

Зміни в повідомленні про конфіденційність та ваш обов’язок повідомити нас про зміни

Ми можемо час від часу змінювати це повідомлення про конфіденційність, оновлюючи його, щоб відобразити зміни в законодавстві та / або нашій практиці конфіденційності. Ми радимо вам перевіряти це повідомлення про конфіденційність на будь-які зміни, коли ви відвідуєте наш веб-сайт.

Сторонні посилання

Цей веб-сайт може містити посилання на сторонні веб-сайти, плагіни та програми. Натискання на ці посилання або ввімкнення цих з’єднань може дозволити третім сторонам збирати або ділитися даними про вас. Ми не контролюємо ці сторонні веб-сайти і не несемо відповідальності за їхні заяви про конфіденційність. Коли ви залишаєте наш веб-сайт, радимо прочитати повідомлення про конфіденційність кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

2.Дані, які ми збираємо про вас

Персональні дані або особиста інформація означає будь-яку інформацію про фізичну особу, за якою цю особу можна ідентифікувати. Сюди не входять дані, де особу було видалено (анонімні дані).

Ми можемо збирати, використовувати, зберігати та передавати різні види персональних даних про вас, які ми згрупували таким чином:

  • Прямі взаємодії. Ви можете надати нам свою особу, контактні та особисті дані, заповнивши форми або переписавшись з нами поштою, телефоном, електронною поштою чи іншим способом. Сюди входять особисті дані, які ви надаєте, коли:
  • Подати заявку на наші послуги;
  • Попросіть надіслати вам маркетинг;
  • Залиште відгук.
  • Треті сторони або загальнодоступні джерела. Ми можемо отримувати персональні дані про вас від постачальників аналітичних послуг, таких як Google Analytics та менеджер технічних служб Google.

Ми також збираємо, використовуємо та передаємо зведені дані, такі як статистичні чи демографічні дані, для будь-яких цілей. Зведені дані можуть бути отримані з ваших персональних даних, але в законі не вважаються особистими даними, оскільки ці дані прямо чи опосередковано не розкривають вашу особу. Наприклад, ми можемо агрегувати ваші дані про використання, щоб обчислити відсоток користувачів, які отримують доступ до певної функції веб-сайту. Однак, якщо ми поєднуємо або пов’язуємо агреговані дані з вашими персональними даними, щоб вони могли прямо чи опосередковано ідентифікувати вас, ми розглядаємо об’єднані дані як персональні дані, які будуть використовуватися відповідно до цього повідомлення про конфіденційність.

Якщо ви не надаєте особисті дані

Якщо нам потрібно збирати персональні дані за законом або на умовах укладеного з вами договору, а ви не надаєте ці дані на запит, ми можемо не мати змоги виконати контракт, який ми маємо або намагаємось укласти з вами (наприклад, для надання вам послуг). У цьому випадку, можливо, нам доведеться скасувати продукт чи послугу, які ви маєте у нас, але ми повідомимо вас, якщо це так у той час.

3.Як збираються ваші персональні дані?

Ми використовуємо різні методи для збору даних від вас і про вас, у тому числі за допомогою:

  • Прямі взаємодії. Ви можете надати нам свою особу, контактні та особисті дані, заповнивши форми або переписавшись з нами поштою, телефоном, електронною поштою чи іншим способом. Сюди входять особисті дані, які ви надаєте, коли:
  • Подати заявку на наші послуги;
  • Попросіть надіслати вам маркетинг;
  • Залиште відгук.
  • Треті сторони або загальнодоступні джерела. Ми можемо отримувати персональні дані про вас від постачальників аналітики, таких як Google Analytics та менеджер технічних служб Google.
4.Як ми використовуємо ваші персональні дані

Ми використовуватимемо ваші персональні дані лише тоді, коли це дозволить закон. Найчастіше ми використовуємо ваші персональні дані за таких обставин:

  • Там, де нам потрібно виконати контракт, який ми збираємось укласти або уклали з вами.
  • Там, де це необхідно для наших законних інтересів, коли ми діємо задля своїх бізнес-цілей, і ваші інтереси та основні права не перевершують ці інтереси.
  • Там, де нам потрібно дотримуватись законодавчих чи нормативних зобов’язань.

Як правило, ми не покладаємося на згоду як юридичну основу для обробки ваших персональних даних, крім випадків, коли ми надсилаємо наші та треті сторони прямими маркетинговими повідомленнями вам електронною поштою або текстовим повідомленням. Ви маєте право відкликати згоду на маркетинг у будь-який час, зв’язавшись з нами.
<таблиця>

Мета / діяльністьТип данихЗаконна основа для обробки, включаючи основу законного інтересуНадати оцінку справ(a) Особистість(a) ЗгодаМета / діяльністьТип данихЗаконна основа для обробки, включаючи основу законного інтересу

Нижче ми виклали опис усіх способів, якими ми плануємо використовувати ваші персональні дані, а також на яку правову базу ми покладаємось. Ми також визначили, якими є наші законні інтереси, де це доречно.

Зауважте, що ми можемо обробляти ваші персональні дані більш ніж на одній законній основі, залежно від конкретної мети, для якої ми використовуємо ваші дані. Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо вам потрібна інформація про конкретну правову підставу, на яку ми покладаємось для обробки ваших персональних даних, якщо в таблиці нижче наведено кілька підстав.

Маркетинг

Ми прагнемо надати вам можливість вибору щодо використання певних персональних даних, особливо щодо маркетингу та реклами. Якщо ви не хочете отримувати від нас повідомлення, будь ласка, зв’яжіться з нами, або ви можете в будь-який час скасувати підписку за допомогою посилання, включеного в кожен електронний лист, який ми надсилаємо.

Рекламні пропозиції від нас

Ми можемо використовувати ваші дані про особу, контакти, використання та дані профілю, щоб сформувати уявлення про те, що, на нашу думку, вам може знадобитися чи потрібно, або що може вас зацікавити. Ось як ми вирішуємо, які послуги та пропозиції можуть бути для вас актуальними (ми називаємо це маркетингом).

Ви отримаєте від нас маркетингові повідомлення, якщо ви запитували інформацію у нас або купували у нас послуги, або якщо ви надали нам свої дані або зареєструвались для просування, і, в кожному випадку, ви вибрали отримання цього маркетингу.

Сторонній маркетинг

Ми отримаємо вашу явну згоду на згоду, перш ніж ділитися вашими персональними даними з будь-якою компанією за межами Sterling & amp; Група компаній Law Associates LLP для маркетингових цілей та для виконання нашого з вами контракту.

Відмова

Ви можете попросити нас або третіх осіб припинити надсилання вам маркетингових повідомлень у будь-який час, зв’язавшись із нами в будь-який час, або ви можете у будь-який час скасувати підписку за посиланням, що міститься в кожному надісланому нами електронному листі.

Якщо ви відмовитесь від отримання цих маркетингових повідомлень, це не стосуватиметься персональних даних, що надаються нам внаслідок придбання послуги, досвіду обслуговування чи інших операцій.

Файли cookie

Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб він відмовляв у всіх або деяких файлах cookie браузера або попереджав вас, коли веб-сайти встановлюють файли cookie або отримують доступ до них. Якщо ви відключите або відхилите файли cookie, зверніть увагу, що деякі частини цього веб-сайту можуть стати недоступними або не працювати належним чином.

Зміна цілі

Ми використовуватимемо ваші персональні дані лише для тих цілей, для яких ми їх збирали, якщо ми обґрунтовано не вважаємо, що нам потрібно використовувати їх з іншої причини, і ця причина сумісна з початковою метою. Якщо ви хочете отримати пояснення щодо того, як обробка для нової мети сумісна з початковою метою, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Якщо нам потрібно використовувати ваші персональні дані для не пов’язаних цілей, ми повідомимо вас про це та пояснимо юридичну основу, яка дозволяє нам це робити.

Зверніть увагу, що ми можемо обробляти ваші персональні дані без вашого відома чи згоди відповідно до вищезазначених правил, якщо це вимагається або дозволяється законодавством.

5.Розкриття ваших персональних даних

Можливо, нам доведеться надати ваші персональні дані сторонам, зазначеним нижче, для цілей, зазначених у пункті 4 вище.

  • Внутрішні треті сторони, як зазначено в глосарії.

Ми вимагаємо від усіх третіх сторін поважати безпеку ваших персональних даних та обробляти їх відповідно до закону. Ми не дозволяємо нашим стороннім постачальникам послуг використовувати ваші персональні дані у власних цілях, а лише дозволяємо їм обробляти ваші персональні дані для визначених цілей та відповідно до наших інструкцій.

6.Міжнародні трансфери

Ми не передаємо ваші персональні дані за межі Європейського економічного простору (ЄЕЗ).

Файли cookie

Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб він відмовляв у всіх або деяких файлах cookie браузера або попереджав вас, коли веб-сайти встановлюють файли cookie або отримують доступ до них. Якщо ви відключите або відхилите файли cookie, зверніть увагу, що деякі частини цього веб-сайту можуть стати недоступними або не працювати належним чином.

7.Безпека даних

Ми запровадили відповідні заходи безпеки, щоб запобігти випадковій втраті, використанню чи несанкціонованому доступу до ваших персональних даних, їх зміні або розголошенню. Крім того, ми обмежуємо доступ до ваших персональних даних лише тим працівникам, агентам, підрядникам та іншим третім особам, які мають бізнес знати. Вони оброблятимуть ваші персональні дані лише за нашими інструкціями, і вони зобов’язані зберігати конфіденційність.

Ми запровадили процедури для усунення будь-якого підозри на порушення персональних даних і повідомимо Вас та будь-якого відповідного регулятора про порушення, якщо це вимагається законом.

Файли cookie

Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб він відмовляв у всіх або деяких файлах cookie браузера або попереджав вас, коли веб-сайти встановлюють файли cookie або отримують доступ до них. Якщо ви відключите або відхилите файли cookie, зверніть увагу, що деякі частини цього веб-сайту можуть стати недоступними або не працювати належним чином.

8.Зберігання даних

Як довго ви будете використовувати мої персональні дані?

За законом ми маємо зберігати основну інформацію про наших клієнтів (включаючи контактні дані, особисті дані, фінансові дані та дані про транзакції) протягом шести років після того, як вони перестають бути клієнтами для законних цілей.

За деяких обставин ви можете попросити нас видалити ваші дані.

За деяких обставин ми можемо анонімувати ваші персональні дані (щоб вони більше не могли бути пов’язані з вами) для дослідницьких або статистичних цілей, і в цьому випадку ми можемо використовувати цю інформацію необмежено без подальшого повідомлення.

Запитуйте безкоштовну консультацію







    години роботи
    Пн-Пт:9:00 - 18:00 Сб:10:00 - 16:00